Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

Kérjük, hogy az Arday, Sisa és Joósz Ügyvédi Társulás honlapjának böngészése előtt olvassa el az alábbi nyilatkozatot. A honlap megnyitásával a felhasználó elfogadja az alábbi nyilatkozatunkban foglaltakat.

  1. A honlapot az Arday, Sisa és Joósz Ügyvédi Társulás tagjai (a továbbiakban: „ügyvédi iroda”) üzemeltetik az Ügyvédi Törvény és a vonatkozó ügyvédi kamarai szabályzatok előírásai szerint. A szabályzatok a www.magyarugyvedikamara.hu weboldalon találhatók.
  2. Az ügyvédi iroda által működtetett szerver automatikusan tárolja a honlap látogatóinak alábbi adatait: a látogató IP-címe, a látogatás időpontja. Az ügyvédi iroda ezeket az adatokat kizárólag a honlappal kapcsolatos elemzésre, valamint a honlap biztonságos működésének ellenőrzésére, végül a honlap integritását sértő vagy veszélyeztető jogellenes külső támadás felderítésére és elhárítására használja fel.
  3. A honlapon található anyagok és dokumentumok, ide értve a hírleveleket is, tájékoztató jellegűek, és semmilyen módon nem minősülnek jogi vagy egyéb szakmai tanácsnak. Amennyiben tanácsra van szüksége konkrét jogi problémával kapcsolatban, vagy a honlapon közölt információkról szeretne további tájékoztatást kapni, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba.
  4. Honlapunk más honlapjára mutató hivatkozásokat is tartalmazhat. Mivel a hivatkozott honlapokat független harmadik felek üzemeltetik, ezért az ügyvédi iroda nem felelős az ilyen honlapok elérhetőségéért, tartalmáért vagy felhasználásáért.
  5. Amennyiben a honlap használata során bármilyen személyes adatát megosztja velünk, úgy azt egyrészt az adatvédelemre vonatkozó jogszabályok megtartása mellett személyes adatként kezeljük, és azt csak az Ön hozzájárulásával tároljuk (amennyiben Ön az adatokat a részünkre megküldi, úgy a hozzájárulást megadottnak tekintjük); másrészt az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok figyelembevételével kifejezetten ügyvédi titokként kezeljük.
  6. A jelen honlapon megjelentetett szöveges tartalom és grafikai megjelenítés szerzői jogi védelem alatt áll. A weboldal szöveges és képi tartalmának bármilyen reprodukálása, más weboldalon vagy kiadványban való megjelenítése, módosítása kizárólag az ügyvédi iroda engedélyével lehetséges. A honlap szöveges tartalmának idézése megengedett, feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül.
  7. Az ügyvédi iroda folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett közleményeket és adatokat, annak érdekében, hogy a honlap tartalma pontos és naprakész legyen. Mindamellett nem vállalhatunk felelősséget az oldalainkon megjelent információk teljességéért, pontosságáért vagy időszerűségéért. Nem vállalunk továbbá semmilyen felelősséget a honlap használatából vagy a megjelent információkra való hagyatkozásból eredő esetleges kárért. A honlap letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő bármilyen kár megtérítését kizárjuk.
  8. Az ügyvédi iroda fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.