Felhasznalasi Feltetelek

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A jelen honlapot („Honlap”) az Arday Ügyvédi Iroda (székhely: 1055 Budapest, Balaton u. 18. fszt. 2., Magyarország; a továbbiakban: „Ügyvédi Iroda”) üzemelteti. A Honlap megnyitásával Ön mint felhasználó („Felhasználó”) elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket:

  1. A Honlapunkon megjelentetett szöveges tartalom, grafikai megjelenítés és képek felett az Ügyvédi Irodának áll fenn kizárólagos szerzői joga. Ezek másolása, megjelenítése vagy egyéb felhasználása kizárólag az Ügyvédi Iroda előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

  1. A Honlapunkon található információk és dokumentumok tájékoztató jellegűek, és semmilyen módon nem minősülnek jogi vagy egyéb szakmai tanácsnak. Amennyiben tanácsra van szüksége konkrét jogi problémával kapcsolatban, úgy kérjük, hogy lépjen velünk kapcsolatba.

  1. Honlapunk más honlapjára mutató hivatkozásokat is tartalmazhat. Mivel a hivatkozott honlapokat független harmadik felek üzemeltetik, ezért az Ügyvédi Iroda nem felelős az ilyen honlapok elérhetőségéért, tartalmáért vagy felhasználásáért.

  1. Az Ügyvédi Iroda folyamatosan frissíti a honlapon elhelyezett információkat. Mindamellett az Ügyvédi Iroda nem vállal felelősséget a Honlapon megjelent információk teljességéért, pontosságáért vagy időszerűségéért. Az Ügyvédi Iroda nem vállal továbbá semmilyen felelősséget a Honlap használatából letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő esetleges kárért.

  1. Az Ügyvédi Iroda fenntartja a jogot, hogy a Honlap tartalmát bármikor megváltoztassa.

  1. A jelen Felhasználási Feltételekre a magyar jog az irányadó. A Honlappal kapcsolatban felmerülő jogviták esetén a magyar bíróságok rendelkeznek kizárólagos joghatósággal.

  1. Az Ügyvédi Iroda részletes adatai:

ÜGYVÉDI IRODA ADATAI:

Név:

Arday Ügyvédi Iroda

Nyilvántartási szám:

173

Nyilvántartó hatóság:

Budapesti Ügyvédi Kamara

Adószám:

18092943-1-41

KAPCSOLATTARTÁSI ADATOK:

Székhely:

1055 Budapest, Balaton u. 18. fszt. 2.

E-mail:

office@ardaylegal.hu

BIZTOSÍTÁS:

Ügyvédi Iroda tagkódja:

15999-03674

Biztosító társaság:

Magyar Ügyvédek Kölcsönös Biztosító Egyesülete

EGYÉB ADATOK:

Tárhelyszolgáltató:

Név: Magyar Hosting Kft.

Cím: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22.

E-mail: info@mhosting.hu

ARDAY ÜGYVÉDI IRODA